Updates

2nd AGITPROP International Film Festival | Official Entries

See: SCREENING PROGRAMME 

Advertisements

SCREENING PROGRAMME | 2nd AGITPROP International Film Festival

DAY 1November 11 [01:00 – 10:00 PM]

01:00-01:30 Opening Ceremonies

01:30-02:40 The Land Between | Documentary | 2014 | Australia | 1 hour 8 mins

02:40-03:30 Michael’s | Documentary | 2015 | Thailand | 48 minutes

03:30-03:40 Hampas ng Alon | Documentary | Philippines | 5 mins

03:40-04:00 Naglalahong Pamana | Documentary | 2015 |Philippines | 18 mins

04:00-04:20 Pangandoy | Documentary |2015 | Philippines | 20 mins

04:20-04:50 Pakot | Fiction | 2015 | Philippines | 30 mins

05:00-05:15 Talk on Message on IP and Human Rights | Speaker from Manilakbayan ng Mindanao

05:30-06:30 K2 & the Invisible Footmen | Documentary | 2015 | Brazil | 60 mins

6:45 PM [Gala Screening] Video Message: Joshua Oppenheimer
The Act of Killing | Documentary | Denmark | 2012 | 2 hours 38 mins

——————————-

DAY 2 – November 12 [01:00 – 10:00 PM]

01:00-02:10 Red Square On A Blackboard | Documentary | Canada |1 hour 10 mins

02:10-02:20 Gapas | Documentary | Philippines | 2013 | 5 mins 46 sec

02:20-03:00 Buhay Komunista 1 | Documentary | Philippines | 27 mins

03:00-04:20 Barber’s Tale | Fiction | 2013 | Philippines | 1 hour 20 mins

04:20-4:45 Talk | Cultural Impacts of Imperialist Globalization and the People’s Resistance | 25 mins

04:45-06:30 The Look of Silence | Documentary | 2014 | Denmark | 1 hour 39 mins

06:30-08:00 ANPO: Art X War | Documentary | Japan |1 hour 29 mins

08:15-10:00 [Closing Film] Asedillo | Fiction | 1971 | Philippines | 1 hour 20 mins

—————————–

Tickets: PhP 50.00 (One Day Pass)
For queries, please contact us at 09167284744 / agitprop.filmfest2@gmail.com